top of page
_hög-10.jpg

HOMESTYLING I GÖTEBORG 

STYLING INFÖR BOSTADSFÖRSÄLJNING

Ofta är vi hemmablinda och ser inte den egna bostadens alla möjligheter, därför erbjuder vi homestyling i Göteborg till de som behöver hjälp extra av oss inredare. Det är dessutom inte alltid samma sak att skapa ett trivsamt hem som att få till den ideala foto och visningsmiljön.

Genom att rensa bort, flytta om, komplettera och skapa en tilltalande miljö för rätt målgrupp hjälper vi dig att lyfta fram de bästa sidorna och exponera din bostad på bästa sätt. 

Vårt samarbete startar med en konsultation då vi kommer hem till dig och går igenom rum för rum. Vi skapar tillsammans en åtgärdslista med konkreta råd om vad som bör göras inför försäljningen. Det är sedan du som väljer om du vill utföra åtgärderna på egen hand eller om du vill fortsätta samarbetet med oss. Vid fortsatt samarbete sätter vi ihop en skräddarsydd lösning för just din bostad.

Läs om våra styling paket nedan.

image0.webp

Stor

Vår ”stora” styling innebär en komplett styling från grunden. Ni har en tom bostad och vi kommer dit och möblerar upp för att visa bostadens fulla potential.

Vi medtar all rekvisita, från större möbler till mindre inredningsdetaljer. Allt för att skapa ett välkomnande hem!

Mellan

Vi kommer med råd och tips på vad ni kan åtgärda för att få ett bättre resultat av vår ”mellan”-styling. Vi utgår ifrån de möbler ni har i bostaden och vid behov disponeras de om för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad styling.  Vi mixar era privata ägodelar och detaljer med våra för att skapa en harmonisk och säljande helhet. 

Vi kompletterar med mattor, belysning, tavlor, textilier, frukt, färska örter, blommor och annat som kan tänkas behövas.

Vi inreder även eventuell uteplats och/eller balkong efter säsong. 

liten

Vi kommer med råd och tips på vad ni bör åtgärda inför vår ”lilla” styling. Vi utgår ifrån de möbler ni har i bostaden och vid behov disponeras de om för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad styling. 

Vi mixar era privata ägodelar och detaljer med en del av våra på ett helt nytt sätt.

Vi kompletterar med mattor, belysning, tavlor, textilier, frukt, färska örter, blommor och annat som kan tänkas behövas för att skapa en så intressant, harmonisk och säljande hemmiljö som möjligt.

FOTO / VISNINGSSTYLING 

Vi kommer ut innan fotograferingen och jobbar igenom din bostad med befintlig inredning för att optimera fotosessionen. Vi lägger en sista hand vid stylingen och kan även komplettera med buketter etc. Vi ser till att lyfta fram din bostad på allra bästa sätt!

Jag vill optimera mina chanser till en lyckad försäljning!

image5.webp
bottom of page